Beoordelingen van Douwe Egberts Café Groningen

Recente recensies

5.0
Emiel
2 oktober 2022

Super bezorging! Aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
12 september 2022

Bezorging was helaas meer dan een kwartier na de maximale bezorgtijd waardoor we de bestelling vrij snel moesten opeten/drinken. Daarnaast zaten er 2 koffiedekseltjes half op mijn koffiebeker waardoor de koffie volledig over mijn broek heen ging… Dit maakte de ervaring minder prettig, wat jammer is want de gebakjes daarentegen waren echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rum
27 augustus 2022

Op de croissant zat bacon erop. Ik had alleen met kaas besteld. Ik eet geen bacon. Verder was alles verder prima :)

Anna
17 augustus 2022

Geen tijd om gebak te halen en daarom laten thuisbezorgen; dat is erg goed bevallen; makkelijk bestellen, een half uur later bezorgd en vers!! Voor herhaling vatbaar

Mila
8 augustus 2022

Echt geweldig

Stefan
23 juli 2022

Snelle bezorging en vriendelijke bezorgster!

Joanne
21 juli 2022

Was weer lekker!!! En super bedankt voor de extraatjes omdat jullie laat waren en iets hadden laten vallen! Top service!! :D Bestellen gauw weer!

Joanne
16 juli 2022

Het was weer lekker!! Beste carbonara pasta in de stad! Tosti ook echt heel lekker. We bestellen snel weer!

Joanne
11 juli 2022

Super!! De beste pasta! En het extra koekje was echt heel lief en lekker! Bestellen zeker snel weer!! :D

Dejan Markx
6 juni 2022
X.Feng
15 mei 2022
Diana
26 februari 2022

Heerlijk! Ook erg leuk dat er een berichtje op de tas geschreven wordt!

.
16 februari 2022
R
10 februari 2022
Eline
6 februari 2022
Dorien
5 februari 2022

Zoals elke keer als ik bestel een top ervaring. Is er iets niet meer dan een belletje, een keer wat later een belletje. En natuurlijk heerlijke koffie, lekkers en broodjes!

Colin Kruishaar
30 januari 2022
Joanne
27 januari 2022

Het was super!! En de bezorging van Amy ook!! Wat mijn moeder en mij betreft, het beste restaurant van Groningen.

Dorien
12 januari 2022

Heerlijke broodjes en koffie. Was wat later dan gepland maar ben er netjes over gebeld en een extraatje erbij. Top geregeld.

Mike
25 december 2021

Alles was top!

Jelmer
12 december 2021

Perfect ontbijt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosalie
29 november 2021
Bellili
17 november 2021

Super goed

Els
15 november 2021

Altijd lekker en zeer vriendelijk

Grietje van Dekken
7 november 2021

Ongelooflijk lekker!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Wat een vriendelijk meisje aan de deur ook. Super goede service👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
5 november 2021

Erg vriendelijk en het eten was zalig!

Nienke
31 oktober 2021

Eten zou om 10 uur komen (bezorgd via hun eigen website), 10:15 heb ik heb gebeld, het eten zou er met Max een halfuur zijn.. daar baalden we uiteraard van, we hadden namelijk wel plannen die ochtend. Uiteindelijk was het er pas 11 uur… ondanks dat is het eten wel echt lekker, maar neem geen bestellingen aan via de website als je het niet meer aan kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanne
28 oktober 2021

Super! Niets meer aan doen!! :D

Joanne
25 oktober 2021

Het was heel lekker. De soep en de thee waren heet toen het aankwam. Super!!!

Frank
7 oktober 2021

Super lekkere broodjes en muffins, en bezorging top! Wel jammer dat je op de nieuwe website niet meer kan kiezen voor baquette bij de broodjes

Sri
2 oktober 2021
Frank
23 september 2021

Heerlijk en optijd, wel jammer dat de broodjes niet meer als baquette besteld kunnen worden.

Frank
25 augustus 2021

Heerlijke broodjes en koffie, precies op tijd bezorgd. Ga zeker vaker bestellen!

Nathalie
12 augustus 2021

De bezorging was op de afgesproken tijd, dat was heel erg fijn. De bezorgster was ook heel erg gastvriendelijk. Het broodje gezond was lekker en zat genoeg op, en de ijskoffie was ook hartstikke lekker. Heb eigenlijk niks negatiefs

Eva Vos
8 augustus 2021

Het was best lekker maar de bezorging duurde een uur. Ik had ook het idee dat het lang onderweg was. M’n ice coffee was waterig en de slagroom gesmolten. De wentelteefjes waren koud en de korst was daardoor zo hard dat ie mogelijk te snijden was. Maar ik kon wel merken dat als het op tijd was aangekomen, het erg lekker was geweest. Alsnog prima, maar ik had meer gehoopt en verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IMM
18 juni 2021

Alles was erg lekker alleen de porties heel klein... je betaald heel veel voor heel weinig.

Monique
7 juni 2021

Het was weer genieten. Zoals van jullie gewend, geweldige kwaliteit. Vriendelijk en fijn personeel (bezorger) Jullie zijn top bezig!

Mieke
22 mei 2021

Heerlijk ontbijtje, optijd geleverd en vriendelijke bezorger

Marwa dorable peach
16 mei 2021

Super! Bedankt! Ik kom binnenkort langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia Ottay
9 mei 2021

Alles was prima. Levering netjes en het bestelde drinken en eten prima in orde. Cappuccino lekker op temperatuur en de icecoffee lekker koud! Broodjes ook heerlijk belegd! Hartelijk dank voor de bezorgservice en de vriendelijke persoonlijke noot geschreven op de tas! Nb. Misschien kunnen de verpakkingen nóg iets milieuvriendelijker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janyk
30 april 2021
Anoniem
28 februari 2021
Heidi
27 februari 2021